Jobba med HYBRIT

Vad är HYBRIT?

Hybrit Development AB är ett samägt bolag mellan SSAB, LKAB och Vattenfall med cirka 35 anställda. HYBRIT står för Hydrogen Breakthrough Ironmaking Technology och visionen är en fossilfri framtid. Vi tar fram tekniker för en fossilfri, vätgasbaserad, järn-och stålframställning och driver omställningen av värdekedjan för fossilfri gruv- och stålindustri. Hybrit bedriver på så sätt inte egen produktion av järn eller stål utan arbetar med affärskritisk teknikutveckling tillsammans med våra ägarbolag. Vi anlitar även konsulter och externa parter, men med en viss mängd tillsvidareanställda som bas. Idag arbetar cirka 200 personer totalt inom och runt Hybrit.

Lediga jobb

HYBRIT är beroende av god kompetensförsörjning – främst inom forskning, utveckling och teknisk expertis (exempelvis vätgas och direktreduktion). Vår teknik kräver lång erfarenhet, vanligen seniora ingenjörer, konstruktörer, projektledare och experter. Ofta anställer vi, eller lånar in, kompetens från våra ägarbolag. I de fall vi söker extern kompetens så gör vi det vanligen via rekryteringsföretag och sociala medier.

Välkommen att söka någon av Hybrits lediga tjänster via vår rekryteringsplattform. Där kan du också berätta för oss om ditt intresse för att jobba med den fossilfria framtiden.

Vi söker just nu

  • Senior Process Engineer Direct Reduction
  • Senior Engineer Modelling & Simulation
  • IT-responsible Pilot Plant

Vi använder till denna tjänst en rekryteringspartner i form av Hudson Nordic.

För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare;

Fredrik Ålund,  fredrik.alund@hudsonnordic.com

Praktikmöjligheter och examensarbete

Långsiktig kompetensförsörjning är viktigt och vi samarbetar med universitet och forskningsinstitut. HYBRIT arbetar i projektform och har inga egna resurser för att handleda praktikanter eller examensarbeten. Om du är intresserad av att göra praktik eller examensarbete med koppling till vårt område välkomnar vi dig att ta kontakt med våra ägarbolag: SSAB, LKAB och Vattenfall.

Skolor och utbildning

HYBRIT bidrar till nytänkande och innovation i samhället. Det betyder att vi gärna delar med oss av vår kunskap och forskning. Däremot har vi begränsade möjligheter att besvara frågor kopplat till skolarbeten eller att delta vid seminarier eller liknande som inte är direkt kopplade till vårt eget forskningsområde. Vi har en stark anknytning till exempelvis LTU, KTH och andra institut. Du kan läsa mer om vår teknik, forskning och process här på vår webbplats. Söker du annan information kring HYBRIT ges den bäst av ägarbolagen SSAB, LKAB och Vattenfall.