Hybrit rekryterar specialister inom vätgas

HBI och anläggning 1

Nu öppnas nya möjligheter att få arbeta i en spännande miljö med världsunik utveckling för en fossilfri framtid!

Vi fortsätter nu inom Hybritbolaget att bygga upp vår kompetens långsiktigt och förstärker vår organisation med nya medarbetare inom vätgasområdet. Det vi söker är totalt fyra specialister med placering i Luleå och en projektchef till Gällivare.

Även efter denna förstärkning fortsätter vi att vara ett litet forsknings-och teknikbolag. Vi är framförallt ett samarbetsprojekt och många som arbetar inom Hybritprojekten är anställda på ägarbolagen och forskningsinstituten.

Vi kan erbjuda en unik resa inom senaste teknologin. Du behöver tycka om utmaningar, att lösa problem som ett team och enjoy the ride – vi har fantastiskt kul på vägen!

Har ovan väckt din nyfikenhet? Vi hoppas att fler vill vara med på resan!

Just nu söker vi:

  • 2 Senior Process Engineer H2 Hydrogen
  • 1 Plant Engineer Hydrogen Production & Storage
  • 1 Projektingenjör Automation (Project Engineer Automation)
  • 1 Project Manager Hydrogen Plant & Power Supply

Nyfiken? Läs mer och sök.

Other news

14 december 2023

Positivt besked om stöd till LKAB och HYBRIT

HYBRIT-initiativet får stöd från Industriklivet, Energimyndighetens program för att stödja den svenska industrins omställning till fossilfrihet.

1 november 2023

HYBRIT: LKAB blir ansvarigt för bygget av demonstrations-anläggningen i Gällivare

LKAB och Hybrit Development AB har skickat in en kompletterande ansökan till Energimyndigheten om stöd för nästa steg i utvecklingen av HYBRIT-initiativet. Kompletteringen klargör att LKAB ansvarar för uppförandet av den planerade demonstrationsanläggningen och blir huvudmottagare av eventuellt statsstöd.

Hydrogen reduced sponge iron DRI

12 oktober 2022

HYBRIT: Ny forskning visar att vätgasreducerat järn har överlägsna egenskaper

Ny forskning inom HYBRIT-projektet, som drivs av SSAB, LKAB och Vattenfall, visar på överlägsna egenskaper och kvalitet hos järnsvamp som direktreducerats med vätgas (H-DRI), tillverkad med HYBRIT-teknik.